HTML

Atlantisz

Atlantisz az ideális politikai berendezkedés szigete volt Platón szerint, melyet Poszeidon és Cleito elsőszülött gyermeke után neveztek Atlasz szigetének. A legenda úgy tartja, hogy a birodalom azért vált a tenger martalékává, mert az ott élők mohóvá és arrogánssá váltak, amivel kiváltották az istenek haragját. E mitológiai sziget remek szimbóluma a fiatalság idealista hevületének, és arrogáns, kíméletlen kritikájának.

Friss topikok

Linkblog

A válogatott új szövetségi kapitánya: Erwin Koeman

2008.04.29. 14:20 Zixus

A napokban több publicisztika is napvilágot látott különböző sajtóorgánumokban, melyek az új szövetségi kapitány érkezését kommentálták. Ezek az írások általában egyetértettek azzal, hogy Erwin az olcsó és megfizethető közepes külföldi tréner kategóriába tartozik.

Ezzel kapcsolatban szeretném megjegyezni:

1. Egy holland középcsapat sima 5-0-al küldené haza a magyar listavezetőt

2. A holland utánpótlásképzés világhírű, ha a jövő csapatát akarjuk építeni, akkor arra ideális holland edzőt alkalmazni

3. E. Koeman nem akárhol, hanem a PSV-nél volt ifi edző, ami igaz, hogy nem a Barca, de mindenképp patináns európai klub.

4. Koeman játékosként bár kevésbé volt nagy sztár, mint a testvére, de a holland sajtóorgánumok egyértelműen őt tartják jobb kvalitású edzőnek.

5. Hazai kritikusai a Feyenorddal elért kudarcos 7. helyet vetik a szemére, ezzel igazolják, hogy nem jó kvalitású edző. A hetedik helyet egy rettenetesen gyenge Feyenorddal érte el, a csapatnak azóta sem sikerült kivergődnie a rossz átigazolási politika miatti nehéz helyzetéből. A holland sajtó szerint csoda volt, hogy Koeman megcsípte a rájátszást azzal a ratyi csapattal.

6. Adjunk legalább egy esélyt az új kapitánynak, ne eleve útáljuk, a bizalmat meg reméljük meghálálja!

Szólj hozzá!

Címkék: foci holland psv magyar foci szövetségi kapitány koeman erwin

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantisz.blog.hu/api/trackback/id/tr55447179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása